Dolar
32.37
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,570.50
BTC/USDT
70,824.00
BIST 100
9,079.97
Çiftçilerin 'şemşamer' mesaisi
05.09.2019

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor.

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Çiftçilerin "şemşamer" mesaisi
Fotoğraf: Sercan Küçükşahin

Türkiye'nin önemli ay çekirdeği üretim merkezlerinden Kayseri'de, "şemşamer" ismiyle de anılan ürünün tarladaki kurutulma süreci 35-40 dereceyi bulan sıcak havada yapılıyor. Güneşlenmesi için geniş ve düz alanlara serilen "şemşamer"i sürekli karıştıran çiftçiler, sıcak havada gün boyu tarlada çalışıyor. ( Sercan Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler