
Türkiye'de kayısı üretiminin önemli merkezleri arasında yer alan Iğdır'da, baharda çiçek açan kayısı ağaçları, büyüleyici görüntüler oluşturuyor. Mikroklima iklimi ve coğrafi konumu nedeniyle "Doğu'nun Çukurova'sı" olarak adlandırılan ve yıllık yaklaşık 40 bin ton kayısı üretiminin yapıldığı kentte, on binlerce kayısı ağacı çiçek açtı. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de kayısı üretiminin önemli merkezleri arasında yer alan Iğdır'da, baharda çiçek açan kayısı ağaçları, büyüleyici görüntüler oluşturuyor. Mikroklima iklimi ve coğrafi konumu nedeniyle "Doğu'nun Çukurova'sı" olarak adlandırılan ve yıllık yaklaşık 40 bin ton kayısı üretiminin yapıldığı kentte, on binlerce kayısı ağacı çiçek açtı. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de kayısı üretiminin önemli merkezleri arasında yer alan Iğdır'da, baharda çiçek açan kayısı ağaçları, büyüleyici görüntüler oluşturuyor. Mikroklima iklimi ve coğrafi konumu nedeniyle "Doğu'nun Çukurova'sı" olarak adlandırılan ve yıllık yaklaşık 40 bin ton kayısı üretiminin yapıldığı kentte, on binlerce kayısı ağacı çiçek açtı. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de kayısı üretiminin önemli merkezleri arasında yer alan Iğdır'da, baharda çiçek açan kayısı ağaçları, büyüleyici görüntüler oluşturuyor. Mikroklima iklimi ve coğrafi konumu nedeniyle "Doğu'nun Çukurova'sı" olarak adlandırılan ve yıllık yaklaşık 40 bin ton kayısı üretiminin yapıldığı kentte, on binlerce kayısı ağacı çiçek açtı. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de kayısı üretiminin önemli merkezleri arasında yer alan Iğdır'da, baharda çiçek açan kayısı ağaçları, büyüleyici görüntüler oluşturuyor. Mikroklima iklimi ve coğrafi konumu nedeniyle "Doğu'nun Çukurova'sı" olarak adlandırılan ve yıllık yaklaşık 40 bin ton kayısı üretiminin yapıldığı kentte, on binlerce kayısı ağacı çiçek açtı. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de kayısı üretiminin önemli merkezleri arasında yer alan Iğdır'da, baharda çiçek açan kayısı ağaçları, büyüleyici görüntüler oluşturuyor. Mikroklima iklimi ve coğrafi konumu nedeniyle "Doğu'nun Çukurova'sı" olarak adlandırılan ve yıllık yaklaşık 40 bin ton kayısı üretiminin yapıldığı kentte, on binlerce kayısı ağacı çiçek açtı. ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Ajansı )