Dolar
38.72
Euro
43.60
Altın
3,314.77
ETH/USDT
2,220.00
BTC/USDT
102,672.00
BIST 100
9,279.21
C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
02.11.2017

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Köylüler, kuşburnu meyvesinden marmelat, meyve suyu ve çay üretiyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
Fotoğraf: Veysel Kara

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Toplanan kuşburnu köylülerce kurulup seçilerek işleniyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
Fotoğraf: Veysel Kara

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Köylüler, kuşburnu meyvesinden marmelat, meyve suyu ve çay üretiyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
Fotoğraf: Veysel Kara

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
Fotoğraf: Veysel Kara

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
Fotoğraf: Veysel Kara

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
Fotoğraf: Veysel Kara

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
Fotoğraf: Veysel Kara

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Köylüler, kuşburnu meyvesinden marmelat, meyve suyu ve çay üretiyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
Fotoğraf: Veysel Kara

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Toplanan kuşburnu köylülerce kurulup seçilerek işleniyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

C vitamini deposu kuşburnu kış sofraları için hazırlanıyor
Fotoğraf: Veysel Kara

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Köylüler, kuşburnu meyvesinden marmelat, meyve suyu ve çay üretiyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler