
Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Köylüler, kuşburnu meyvesinden marmelat, meyve suyu ve çay üretiyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Toplanan kuşburnu köylülerce kurulup seçilerek işleniyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Köylüler, kuşburnu meyvesinden marmelat, meyve suyu ve çay üretiyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Köylüler, kuşburnu meyvesinden marmelat, meyve suyu ve çay üretiyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Toplanan kuşburnu köylülerce kurulup seçilerek işleniyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin en fazla kuşburnu üretimi yapılan ili Gümüşhane'de, üreticiler meyveden yılda 2 milyon lira gelir sağlıyor. Dikenli yapısı ve yamaçlarda yetişmesi nedeniyle toplanması zahmetli olan kuşburnu, Gümüşhane'de doğada kendiliğinden yetişiyor. Sonbaharda toplanan ve köylerde geleneksel yöntemlerle işlenen kuşburnu, kış sofralarında soğuk algınlığı ve gribe karşı etkili ve lezzetli bir meyve olarak yerini alıyor. Köylüler, kuşburnu meyvesinden marmelat, meyve suyu ve çay üretiyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )