Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
19.09.2018

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Bulgur üreticilerinin "kurutma" mesaisi
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinden Gaziantep'te tarlalardan hasat edilerek tesislere getirilen buğday, güneşte kurutulup makinede işlemden geçtikten sonra bulgura dönüşüyor. Türk yemek kültürünün vazgeçilmezlerinden olup birçok ülkede Türkçe ismiyle anılan bulgur, sıcak yaz günlerinde uzun ve zahmetli sürecin ardından tezgahlardaki yerini alıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler