
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gül ve Gül Ürünleri Araştırma Uygulama Merkezi (GÜLAR) tarafından geliştirilen özel gül, 6 aya kadar canlılığını koruyor. ( Murat Yolcu - Anadolu Ajansı)

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gül ve Gül Ürünleri Araştırma Uygulama Merkezi (GÜLAR) tarafından geliştirilen özel gül, 6 aya kadar canlılığını koruyor. ( Murat Yolcu - Anadolu Ajansı)

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gül ve Gül Ürünleri Araştırma Uygulama Merkezi (GÜLAR) tarafından geliştirilen özel gül, 6 aya kadar canlılığını koruyor. ( Murat Yolcu - Anadolu Ajansı)

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gül ve Gül Ürünleri Araştırma Uygulama Merkezi (GÜLAR) tarafından geliştirilen özel gül, 6 aya kadar canlılığını koruyor. ( Murat Yolcu - Anadolu Ajansı)

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gül ve Gül Ürünleri Araştırma Uygulama Merkezi (GÜLAR) tarafından geliştirilen özel gül, 6 aya kadar canlılığını koruyor. ( Murat Yolcu - Anadolu Ajansı)

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gül ve Gül Ürünleri Araştırma Uygulama Merkezi (GÜLAR) tarafından geliştirilen özel gül, 6 aya kadar canlılığını koruyor. ( Murat Yolcu - Anadolu Ajansı)

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gül ve Gül Ürünleri Araştırma Uygulama Merkezi (GÜLAR) tarafından geliştirilen özel gül, 6 aya kadar canlılığını koruyor. ( Murat Yolcu - Anadolu Ajansı)

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gül ve Gül Ürünleri Araştırma Uygulama Merkezi (GÜLAR) tarafından geliştirilen özel gül, 6 aya kadar canlılığını koruyor. ( Murat Yolcu - Anadolu Ajansı)