Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. Ustalar, imal edildikten sonra kurumaya bırakılan çanak ürünleri, geleneksel yöntemlerle yapılan taş fırının üst bölümündeki odacığa yerleştiriyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. Ustalar, imal edildikten sonra kurumaya bırakılan çanak ürünleri, geleneksel yöntemlerle yapılan taş fırının üst bölümündeki odacığa yerleştiriyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )
Nevşehir'in el sanatlarıyla ünlü ilçesi Avanos'ta, toprağı sanata dönüştüren çanak ustaları, ürünleri tüketiciye ulaştırmadan önce 900 derece ısıda pişirerek dayanıklılığını artırırken mesleklerini ramazan ayında zorlukla sürdürüyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )