Dolar
39.76
Euro
46.57
Altın
3,334.25
ETH/USDT
2,478.90
BTC/USDT
107,768.00
BIST 100
9,418.52
"Antalya piyazı" artık tescilli
09.03.2018

Antalya'nın yüz yıllık tatlarından biri olan ve özel taratoruyla ünü sınırları aşan "Antalya usulü piyaz", Türk Patent ve Marka Kurumundan coğrafi işaret belgesi alarak tescillendi. ( Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı )

"Antalya piyazı" artık tescilli
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Antalya'nın yüz yıllık tatlarından biri olan ve özel taratoruyla ünü sınırları aşan "Antalya usulü piyaz", Türk Patent ve Marka Kurumundan coğrafi işaret belgesi alarak tescillendi. ( Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı )

"Antalya piyazı" artık tescilli
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Antalya'nın yüz yıllık tatlarından biri olan ve özel taratoruyla ünü sınırları aşan "Antalya usulü piyaz", Türk Patent ve Marka Kurumundan coğrafi işaret belgesi alarak tescillendi. Antalya'da lokanta işletmecisi ve piyaz ustası Ahmet Semerci, Antalya usulü piyazın tarator soslu (tahin, limon, sirke, sarımsak, tuz, zeytinyağın ve su ile hazırlanıyor) bir fasulye yemeği olduğunu, başka yörelerde yapılan piyaz çeşitlerinin salata olarak tüketilirken, Antalya'da ana yemek olarak yenildiğini belirtti. ( Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı )

"Antalya piyazı" artık tescilli
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Antalya'nın yüz yıllık tatlarından biri olan ve özel taratoruyla ünü sınırları aşan "Antalya usulü piyaz", Türk Patent ve Marka Kurumundan coğrafi işaret belgesi alarak tescillendi. Antalya'da lokanta işletmecisi ve piyaz ustası Ahmet Semerci, Antalya usulü piyazın tarator soslu (tahin, limon, sirke, sarımsak, tuz, zeytinyağın ve su ile hazırlanıyor) bir fasulye yemeği olduğunu, başka yörelerde yapılan piyaz çeşitlerinin salata olarak tüketilirken, Antalya'da ana yemek olarak yenildiğini belirtti. ( Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı )

"Antalya piyazı" artık tescilli
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Antalya'nın yüz yıllık tatlarından biri olan ve özel taratoruyla ünü sınırları aşan "Antalya usulü piyaz", Türk Patent ve Marka Kurumundan coğrafi işaret belgesi alarak tescillendi. Antalya'da lokanta işletmecisi ve piyaz ustası Ahmet Semerci, Antalya usulü piyazın tarator soslu (tahin, limon, sirke, sarımsak, tuz, zeytinyağın ve su ile hazırlanıyor) bir fasulye yemeği olduğunu, başka yörelerde yapılan piyaz çeşitlerinin salata olarak tüketilirken, Antalya'da ana yemek olarak yenildiğini belirtti. ( Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı )

"Antalya piyazı" artık tescilli
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Antalya'nın yüz yıllık tatlarından biri olan ve özel taratoruyla ünü sınırları aşan "Antalya usulü piyaz", Türk Patent ve Marka Kurumundan coğrafi işaret belgesi alarak tescillendi. Antalya'da lokanta işletmecisi ve piyaz ustası Ahmet Semerci, Antalya usulü piyazın tarator soslu (tahin, limon, sirke, sarımsak, tuz, zeytinyağın ve su ile hazırlanıyor) bir fasulye yemeği olduğunu, başka yörelerde yapılan piyaz çeşitlerinin salata olarak tüketilirken, Antalya'da ana yemek olarak yenildiğini belirtti. ( Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı )

"Antalya piyazı" artık tescilli
Fotoğraf: Orhan Çiçek

Antalya'nın yüz yıllık tatlarından biri olan ve özel taratoruyla ünü sınırları aşan "Antalya usulü piyaz", Türk Patent ve Marka Kurumundan coğrafi işaret belgesi alarak tescillendi. Antalya'da lokanta işletmecisi ve piyaz ustası Ahmet Semerci, Antalya usulü piyazın tarator soslu (tahin, limon, sirke, sarımsak, tuz, zeytinyağın ve su ile hazırlanıyor) bir fasulye yemeği olduğunu, başka yörelerde yapılan piyaz çeşitlerinin salata olarak tüketilirken, Antalya'da ana yemek olarak yenildiğini belirtti. ( Orhan Çiçek - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler