
Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1934'te Afyonkarahisar'ı ziyaretinde yemek yediği ve beğenisini ifade etmek için İkbal adını verdiği lokanta, bugün dünyanın pek çok yerine kendi adıyla ürettiği et ve şekerleme ürünlerini ihraç eden bir firmaya dönüştü. ( Canan Tükelay - Anadolu Ajansı )

Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1934'te Afyonkarahisar'ı ziyaretinde yemek yediği ve beğenisini ifade etmek için İkbal adını verdiği lokanta, bugün dünyanın pek çok yerine kendi adıyla ürettiği et ve şekerleme ürünlerini ihraç eden bir firmaya dönüştü. ( Canan Tükelay - Anadolu Ajansı )

Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1934'te Afyonkarahisar'ı ziyaretinde yemek yediği ve beğenisini ifade etmek için İkbal adını verdiği lokanta, bugün dünyanın pek çok yerine kendi adıyla ürettiği et ve şekerleme ürünlerini ihraç eden bir firmaya dönüştü. ( Canan Tükelay - Anadolu Ajansı )

Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1934'te Afyonkarahisar'ı ziyaretinde yemek yediği ve beğenisini ifade etmek için İkbal adını verdiği lokanta, bugün dünyanın pek çok yerine kendi adıyla ürettiği et ve şekerleme ürünlerini ihraç eden bir firmaya dönüştü. ( Canan Tükelay - Anadolu Ajansı )

Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1934'te Afyonkarahisar'ı ziyaretinde yemek yediği ve beğenisini ifade etmek için İkbal adını verdiği lokanta, bugün dünyanın pek çok yerine kendi adıyla ürettiği et ve şekerleme ürünlerini ihraç eden bir firmaya dönüştü. ( Canan Tükelay - Anadolu Ajansı )

Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1934'te Afyonkarahisar'ı ziyaretinde yemek yediği ve beğenisini ifade etmek için İkbal adını verdiği lokanta, bugün dünyanın pek çok yerine kendi adıyla ürettiği et ve şekerleme ürünlerini ihraç eden bir firmaya dönüştü. ( Canan Tükelay - Anadolu Ajansı )

Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1934'te Afyonkarahisar'ı ziyaretinde yemek yediği ve beğenisini ifade etmek için İkbal adını verdiği lokanta, bugün dünyanın pek çok yerine kendi adıyla ürettiği et ve şekerleme ürünlerini ihraç eden bir firmaya dönüştü. ( Canan Tükelay - Anadolu Ajansı )