
Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Kuğulu Park'ın sakinleri, ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Bazı vatandaşlar, parkta kuşlarla fotoğraf çekildi.

Parkta bulunan sığırcık (sağda) ve serçe (solda), ağaçların arasında vakit geçirdi.




Başkent'in en işlek ve eski bölgelerinden olan Ulus'ta ikinci el eşya satışlarının yapıldığı bit pazarında vatandaşlar alışverişlerini sürdürdü.



Bölgedeki esnaf tarafından gün içerisinde sıklıkla çay tüketiliyor.


Fotoğrafta, bölgede 20 yıldır ikinci el eşya dükkanı işleten Abdullah Budak (71), bir kediyi severken görülüyor.

Hergelen Meydanı olarak da bilinen bölgede ikinci el eşya satışı yapan Necmettin Gürbüz (61), eski kasetleri satışa sunmak üzere düzenliyor.

Bölgeye gelen bazı vatandaşların tıraş oldukları da görülüyor.

Ankara'da ticaretin yoğun olarak yapıldığı Samanpazarı bölgesi, işyerlerini sabahın erken saatlerinde açan esnaflar ile gün boyu hareketliliğini sürdürüyor.

Başkentin sembollerinden olan Ankara Kalesi ve çevresi, tarihi dokusuyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.





