
Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Yöreye özgü Poyralı pekmezinin yapımı, kaynak sularıyla beslenen lezzetli pancarın yetiştirilmesiyle başlıyor. Sulama, çapalama ve bakımı sonrasında büyüyen pancar, çiftçi tarafından büyük bir heyecanla ve zahmetle sökülmeye başlanıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Yöreye özgü Poyralı pekmezinin yapımı, kaynak sularıyla beslenen lezzetli pancarın yetiştirilmesiyle başlıyor. Sulama, çapalama ve bakımı sonrasında büyüyen pancar, çiftçi tarafından büyük bir heyecanla ve zahmetle sökülmeye başlanıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Yöreye özgü Poyralı pekmezinin yapımı, kaynak sularıyla beslenen lezzetli pancarın yetiştirilmesiyle başlıyor. Sulama, çapalama ve bakımı sonrasında büyüyen pancar, çiftçi tarafından büyük bir heyecanla ve zahmetle sökülmeye başlanıyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )

Kırklareli'nin meşhur pancar pekmezi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofralarla buluşuyor. Pancarlar pekmezhanelerde tahta ezme makinesinde sıkıştırılarak posasından ayrılıyor. Pancarın şırası "bumba" adı verilen büyük kazanlarda bir süre kaynatıldıktan sonra pekmez olarak sofralara geliyor. ( Özgün Tiran - Anadolu Ajansı )