Dolar
32.53
Euro
34.94
Altın
2,332.66
ETH/USDT
3,156.60
BTC/USDT
64,570.00
BIST 100
9,716.77
Kurumsal Haberler

Karabük Valisi Gürel: AA dünyanın her bölgesinde yaptığı yayınlarla ülkemize hizmet ediyor

Karabük Valisi Gürel, "AA, Türk ve dünya basınında kazandığı itibar ile gelişmelerden vatandaşlarımızın haberdar olmasını sağlayan, halkımızın haber alma özgürlüğü uğruna büyük emekler veren en önemli haber kaynağımızdır." değerlendirmesinde bulundu.

Orhan Kuzu  | 05.04.2021 - Güncelleme : 05.04.2021
Karabük Valisi Gürel: AA dünyanın her bölgesinde yaptığı yayınlarla ülkemize hizmet ediyor

Karabük

Karabük Valisi Fuat Gürel, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gürel, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 6 Nisan 1920 günü Milli Mücadele'nin sesini tüm yurda ve dünyaya duyurmak amacıyla kurulan Anadolu Ajansının 101. kuruluş yıl dönümünü kutladığını bildirdi.

Ajansın, Milli Mücadele ve İstiklal Savaşı dönemlerinde zorlu bir görevi yerine getirdiğini belirten Gürel, "Anadolu Ajansı, Türk ve dünya basınında kazandığı itibar ile siyasal, ekonomik ve güncel gelişmelerden vatandaşlarımızın haberdar olmasını sağlayan ve halkımızın haber alma özgürlüğü uğruna büyük emekler veren en önemli haber kaynağımızdır." ifadesini kullandı.

Vali Gürel, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, 101 yıllık birikimiyle bugün sadece ulusal düzeyde değil, dünyanın her bölgesinde yaptığı yayınlarla ülkemize hizmet eden kurumumuzdur. İlimizde de ofisi bulunan ve bizimle halk arasında köprü vazifesini başarıyla üstlenen ajansımız, ayrıca ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağlamaktadır. AA'nın her türlü ön yargıdan uzak, objektif, doğru ve hızlı habercilik anlayışını bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceğine inanıyor, 101. yıl dönümü münasebetiyle tüm çalışanlara başarılar diliyorum."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.