Dolar
40.65
Euro
47.11
Altın
3,363.37
ETH/USDT
3,510.80
BTC/USDT
113,913.00
BIST 100
10,746.98
Kültür

Monopoly'nin piyonlarından biri oyundan çıkıyor

Oyundan çıkacak piyon ve onun yerine oyuna girecek yeni piyon, oylamayla belirlenecek.

09.01.2013 - Güncelleme : 09.01.2013
Monopoly'nin piyonlarından biri oyundan çıkıyor

İSTANBUL

Monopoly'nin piyasaya çıktığı 1935 yılından bu yana oyunda olan ''Yarış Arabası'', ''Şapka'', ''Yüksük'', ''Bot'', ''Amiral Gemisi'', ''Ütü'' ve 1950'li yılların başında oyuna dahil olan ''İskoç Köpeği'' ve ''El Arabası'' piyonlarının kaderini, Monopoly oyuncuları belirleyecek. 

Monopoly hayranları, 9 Ocak–5 Şubat 2013 tarihleri arasında ''en sevdikleri'' Monopoly piyonunu kurtarmak için Facebook.com/Monopoly üzerinden dünya çapında gerçekleştirilecek oylamaya katılacak. En az oyu alan klasik piyonlardan biri oyundan çıkarken, en çok oyu alan yeni bir piyon oyuna girecek. 

Oylamaya girecek yeni piyonlar ''Elmas Yüzük'', ''Gitar'', ''Oyuncak Robot'', ''Kedi'' ve ''Helikopter'' olarak belirlenirken, oylamayı kazanan piyon, Şubat 2013'te New York'ta yapılacak oyuncak fuarında açıklanacak ve yeni piyonlu Monopoly 2013 yılının ikinci yarısında piyasaya çıkacak. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın