Gündem

İletişim Başkanı Altun'dan, Türkiye İşitme Engelliler Satranç Şampiyonası birincisi Baykalı'ya tebrik

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye İşitme Engelliler Satranç Şampiyonası'nda birinci olan İletişim Başkanlığı çalışanı mühendis Metin Baykalı'yı tebrik etti.

Utku Şimşek  | 04.07.2025 - Güncelleme : 04.07.2025
İletişim Başkanı Altun'dan, Türkiye İşitme Engelliler Satranç Şampiyonası birincisi Baykalı'ya tebrik

Ankara

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımızın değerli çalışanı, mühendisimiz Metin Baykalı, Türkiye İşitme Engelliler Satranç Şampiyonası'nda Türkiye birincisi oldu. Bu anlamlı ve örnek başarıdan dolayı Metin kardeşimizi ve turnuvaya katılan tüm yarışmacıları yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadesini kullandı.

📲 Artık haberler size gelsin
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.

🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.