Dolar
39.41
Euro
45.50
Altın
3,433.40
ETH/USDT
2,521.20
BTC/USDT
105,155.00
BIST 100
9,311.88
Ekonomi

İthal bazı paslanmaz çelik ürünleri için nihai gözden geçirme soruşturması açıldı

Çin ve Tayvan menşeli bazı paslanmaz çelik ürünleri için yürürlükte bulunan dampinge karşı kesin önlemlere ilişkin nihai gözden geçirme soruşturması başlatıldı.

Cüneyt Kemal Özkök  | 24.12.2023 - Güncelleme : 24.12.2023
İthal bazı paslanmaz çelik ürünleri için nihai gözden geçirme soruşturması açıldı

Ankara

Ticaret Bakanlığınca hazırlanan "İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, yerli üreticinin başvurusuna istinaden Çin ve Tayvan menşeli "demir veya çelikten diğer ince ve kalın borular ve içi boş profiller" başlığı altındaki bazı paslanmaz çelik ürünlerinin ithalatında yürürlükte bulunan dampinge karşı önlemlere dair nihai gözden geçirme soruşturması başlatılması kararlaştırıldı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.