Gündem, arşiv

Kumaş boyama fabrikasında yangın

Sultangazi'deki kumaş boyama fabrikasında çıkan yangın saatler sonra söndürüldü.

10.12.2012 - Güncelleme : 10.12.2012
Kumaş boyama fabrikasında yangın

İSTANBUL

Sultangazi İlçesi Eski Habibler Mahallesi Orkideler Caddesi üzerideki kumaş boyama fabrikası olduğu belirtilen binada yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisiyle kısa sürede bütün binayı sardı. Kocasinan, Şişli, Bağcılar, Fatih ve Bakırköy itfaiyeleri başta olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi takviye için olay yerine geldi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesine ve yağmura rağmen yangın sürüyor. 

1 milyon liradan fazla zarar var

Yangın haberini aldıktan sonra olay yerine koşan Diva Tekstil'in sahibi Fahri Solaklı, yangının çatıda yapılan kaynak esnasında başlamış olabileceğini belirterek, ''Ciddi bir zarar var ama, can kaybı yok. Yaklaşık 1 milyon liradan fazla zarar var'' dedi.

Yangın söndürüldü

Sultangazi'deki kumaş boyama fabrikasında çıkan yangın saatler sonra söndürüldü. 
Sultangazi, Eski Habibler Mahallesi Orkideler Caddesi'ndeki kumaş boyama fabrikasında dün saat 22.00 sularında çıkan yangın, başta Habibler ve Sultangazi olmak üzere çevre ilçelerden gelen takviye ekiplerin yoğun çabası sonrası tamamen söndürüldü.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın