Dolar
32.54
Euro
34.92
Altın
2,334.87
ETH/USDT
3,150.40
BTC/USDT
64,400.00
BIST 100
9,716.77
Politika, seçim 2015, arşiv

'Tarihi hesaplaşma günü yaklaşıyor'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye 7 Haziran günü sandığa gidecek ve yeni bir dönem için iradesini gösterecektir. Sabredin az kaldı. Tarihi hesaplaşma günü yaklaşıyor" dedi.

24.05.2015 - Güncelleme : 24.05.2015
'Tarihi hesaplaşma günü yaklaşıyor'

ANKARA 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Anadolu Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Bugün 34'üncü açık hava toplantısını yaptıklarını ifade eden Bahçeli, günden güne büyüdüklerini, her gün güçlendiklerini söyledi.

Milli mücadelenin kararlılığıyla çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Bahçeli, Atatürk'ü Dikmen sırtlarında karşılayan Seğmenlerin cesareti ile karanlığa meydan okuduklarını dile getirdi. Ankara'yı "habis ve hain emellerin" tahakkümünden kurtarmak için yeni bir kurtuluş seferinde olduklarını bildiren Bahçeli, AK Parti'nin "12 yıl 6 ay 7 gündür, bir başka deyişle 4 bin 571 gündür" iktidarda olduğuna işaret ederek, Türkiye'nin AK Parti'nin yönetimi altında "tahribat üstüne tahribat yaşadığını" savundu. 

"İşçi, memur, doktor, eczacı, çiftçi, emekli, öğretmen, esnaf tedirgin"

İşçi, memur, doktor, eczacı, çiftçi, emekli, öğretmen, esnafın tedirgin, huzursuz ve hak arama mücadelesi verdiğini aktaran Bahçeli, "Türkiye 7 Haziran günü sandığa gidecek ve yeni bir dönem için iradesini gösterecektir. Sabredin az kaldı. Tarihi hesaplaşma günü yaklaşıyor" diye konuştu.

Ekonomiyi büyüteceklerini, vatandaşları refah ve zenginliğe ulaştıracaklarını ifade eden Bahçeli, "Ülkemizi 2023'te bölgesel güç ve küresel aktör, 2053'te de küresel güç mertebesine çıkaracağız. Kaynaklarını hesaplayarak açıkladığımız plan ve projelerimiz bir yönüyle iktidar programıdır" dedi. 

Muhabir: Fatma Can, Ali Kemal Akan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın