Kurumsal Haberler, arşiv

Anadolu Ajansı 2014 yıllıkları 3 dilde kitapçılarda

Anadolu Ajansı'nın Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde hazırladığı üç farklı yıllık, kitapçılarda satışa sunuldu.

10.02.2015 - Güncelleme : 10.02.2015
Anadolu Ajansı 2014 yıllıkları 3 dilde kitapçılarda

ANKARA

Anadolu Ajansının (AA) Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde hazırladığı üç farklı yıllık, kitapçılarda satışa sunuldu.

Anadolu Ajansı, 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere farklı yıllıklar hazırladı.

Türkiye'de üç dilde yayımlanan tek yıllık olma özelliğini taşıyan çalışma, 2014'ün tüm önemli olaylarını çarpıcı fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor.

Siyasetten sanata, ekonomiden spora, bilimden sağlığa Türkiye ve dünyada 2014'te iz bırakan tüm olay ve kişilerin yer aldığı çalışma, günlük kronolojik sırayla sunuluyor. 

Yıllık, 1 Ocak'tan 31 Aralık'a kadar tüm günlere ilişkin gelişmeleri içermesi nedeniyle arşiv tutkunları için de önemli bir kaynak eser niteliği taşıyor.

AA Kurumsal İletişim Direktörlüğü öncülüğünde tüm haber editörlüklerinin desteğiyle titiz bir çalışma sonucu tasarlanan yıllıklarda, yüksek çözünürlüklü 200'den fazla fotoğraf bulunuyor.

Arapça yayımlanan yıllık, ağırlıklı olarak Arap coğrafyasındaki olayları, İngilizce yayımlanan yıllık ise ABD ve Avrupa'daki önemli gelişmeleri anımsatıyor. Almanakta ayrıca AA foto muhabirlerinin 2014'te çektiği en iyi fotoğraflar da yer alıyor.

Satış fiyatı 39,5 TL olarak belirlenen yıllıklar İnsan, Mephisto, Pandora, Nezih, İnkılap, Remzi, Dost gibi kitabevlerinde ve kitap sitelerinde satışa sunuldu.

Çalışma, yüksek baskı kalitesinin yanında makul fiyatıyla da ilgi duyan herkes için ulaşılabilir kaynak niteliği taşıyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın