Rahmet ve Bereket Ayı: Ramazan

Diyarbakır'ın geleneksel lezzeti 'meftune' ramazanda da sofraların baş tacı
Diyarbakır'ın yöresel lezzetleri arasında bulunan ve kışın kabak, ilkbaharda kenger, yaz aylarında da patlıcan ile yapılan meftune, ramazan ayında da sofraları süslüyor.

Mardin'in tescilli lezzeti 'sembusek' paket servisle iftar sofralarına ulaştırılıyor
Mardin'de yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında "tam kapanma" sürecinde pakette servis edilen coğrafi işaret tescilli "sembusek" iftar sofralarına lezzet katıyor.

Kilis'in vazgeçilmez tescilli lezzeti 'cennet çamuru'
Kilis'te coğrafi işaret belgesiyle tescillenen ve ünü her geçen gün artan "cennet çamuru", ramazanda da damakları şenlendiriyor.

Sivas'ta ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrası 'gönül belediyeciliği' ile bereketleniyor
Sivas'ta 17 yıldır dar gelirli vatandaşlara yapılan yardımlarla dikkati çeken belediye bünyesindeki Hayat Ağacı Derneği, gıda kolileriyle ramazanda 5 bin ailenin mutfak ihtiyacını karşılıyor, 2 bin 500 haneye de her gün iftar yemeği ulaştırıyor.

Türk-İslam mimarisinin zirve eseri Selimiye Camisi bu ramazan ayını da sessiz geçiriyor
Türk-İslam mimarisinin zirve eseri Selimiye Camisi, bu ramazan ayını da yeni tip koronavirüs tedbirleri altında sakin ve sesiz geçiriyor.