Dolar
32.26
Euro
34.74
Altın
2,361.01
ETH/USDT
2,919.10
BTC/USDT
60,870.00
BIST 100
10,218.58
"Yeşil altın" çiçek açtı
19.04.2018

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Yeşil altın" çiçek açtı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde "yeşil altın" olarak da bilinen, baklavadan yemeklere, tatlılardan çerezlere kadar hemen her alanda Türk mutfağının değişmez lezzetleri arasında yer alan Antep fıstığı, "bolluk müjdesini" açtığı çiçeklerle verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler