Dolar
41.01
Euro
47.61
Altın
3,338.64
ETH/USDT
4,251.40
BTC/USDT
112,424.00
BIST 100
11,313.90
Üzümün kabuğu ve çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor
21.09.2018

Türkiye'nin en verimli bağlarına sahip Tekirdağ'da son dönemlerde suyundan pekmez, şıra ve sirke gibi pek çok ürün elde edilen üzümün kabuğu ile çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor. Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce hayata geçirilen proje ile sirke, üzüm suyu ve pekmez için işlenen üzümlerin atıkları, kurulan düzeneğe serilerek güneşte kurutulduktan sonra tüketime hazır hale getiriliyor. ( Mesut Karaduman - Anadolu Ajansı )

Üzümün kabuğu ve çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor
Fotoğraf: Mesut Karaduman

Türkiye'nin en verimli bağlarına sahip Tekirdağ'da son dönemlerde suyundan pekmez, şıra ve sirke gibi pek çok ürün elde edilen üzümün kabuğu ile çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor. Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce hayata geçirilen proje ile sirke, üzüm suyu ve pekmez için işlenen üzümlerin atıkları, kurulan düzeneğe serilerek güneşte kurutulduktan sonra tüketime hazır hale getiriliyor. ( Mesut Karaduman - Anadolu Ajansı )

Üzümün kabuğu ve çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor
Fotoğraf: Mesut Karaduman

Türkiye'nin en verimli bağlarına sahip Tekirdağ'da son dönemlerde suyundan pekmez, şıra ve sirke gibi pek çok ürün elde edilen üzümün kabuğu ile çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor. Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce hayata geçirilen proje ile sirke, üzüm suyu ve pekmez için işlenen üzümlerin atıkları, kurulan düzeneğe serilerek güneşte kurutulduktan sonra tüketime hazır hale getiriliyor. ( Mesut Karaduman - Anadolu Ajansı )

Üzümün kabuğu ve çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor
Fotoğraf: Mesut Karaduman

Türkiye'nin en verimli bağlarına sahip Tekirdağ'da son dönemlerde suyundan pekmez, şıra ve sirke gibi pek çok ürün elde edilen üzümün kabuğu ile çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor. Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce hayata geçirilen proje ile sirke, üzüm suyu ve pekmez için işlenen üzümlerin atıkları, kurulan düzeneğe serilerek güneşte kurutulduktan sonra tüketime hazır hale getiriliyor. ( Mesut Karaduman - Anadolu Ajansı )

Üzümün kabuğu ve çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor
Fotoğraf: Mesut Karaduman

Türkiye'nin en verimli bağlarına sahip Tekirdağ'da son dönemlerde suyundan pekmez, şıra ve sirke gibi pek çok ürün elde edilen üzümün kabuğu ile çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor. Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce hayata geçirilen proje ile sirke, üzüm suyu ve pekmez için işlenen üzümlerin atıkları, kurulan düzeneğe serilerek güneşte kurutulduktan sonra tüketime hazır hale getiriliyor. ( Mesut Karaduman - Anadolu Ajansı )

Üzümün kabuğu ve çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor
Fotoğraf: Mesut Karaduman

Türkiye'nin en verimli bağlarına sahip Tekirdağ'da son dönemlerde suyundan pekmez, şıra ve sirke gibi pek çok ürün elde edilen üzümün kabuğu ile çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor. Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce hayata geçirilen proje ile sirke, üzüm suyu ve pekmez için işlenen üzümlerin atıkları, kurulan düzeneğe serilerek güneşte kurutulduktan sonra tüketime hazır hale getiriliyor. ( Mesut Karaduman - Anadolu Ajansı )

Üzümün kabuğu ve çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor
Fotoğraf: Mesut Karaduman

Türkiye'nin en verimli bağlarına sahip Tekirdağ'da son dönemlerde suyundan pekmez, şıra ve sirke gibi pek çok ürün elde edilen üzümün kabuğu ile çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor. Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce hayata geçirilen proje ile sirke, üzüm suyu ve pekmez için işlenen üzümlerin atıkları, kurulan düzeneğe serilerek güneşte kurutulduktan sonra tüketime hazır hale getiriliyor. ( Mesut Karaduman - Anadolu Ajansı )

Üzümün kabuğu ve çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor
Fotoğraf: Mesut Karaduman

Türkiye'nin en verimli bağlarına sahip Tekirdağ'da son dönemlerde suyundan pekmez, şıra ve sirke gibi pek çok ürün elde edilen üzümün kabuğu ile çekirdeği de ekonomiye kazandırılıyor. Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce hayata geçirilen proje ile sirke, üzüm suyu ve pekmez için işlenen üzümlerin atıkları, kurulan düzeneğe serilerek güneşte kurutulduktan sonra tüketime hazır hale getiriliyor. ( Mesut Karaduman - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler