Dolar
32.47
Euro
34.67
Altın
2,333.70
ETH/USDT
3,120.40
BTC/USDT
63,808.00
BIST 100
9,908.63
Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
18.03.2019

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Diyarbakır'da Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler gün yüzüne çıkıyor. Usta ellerde hazırlanan lezzetlerin sunumu gerçekleştirildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. Dicle Üniversitesi (DÜ) Aşçılık Bölümü öğretim görevlisi Cüneyt Ateş, lezzetlerin hazırlanmasına ilişkin bilgi verdi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi. Söz konusu lezzetler için Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Ali Geyik (solda) ve Dicle Üniversitesi (DÜ) Aşçılık Bölümü öğretim görevlisi Cüneyt Ateş (sağda), mutfağa girdi. ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

Unutulmaya yüz tutmuş lezzetler gün yüzüne çıktı
Fotoğraf: Aziz Aslan

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır'da düzenlenen etkinlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzetler usta aşçılar tarafından hazırlanıp konuklara ikram edildi ( Aziz Aslan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler