Dolar
38.57
Euro
43.58
Altın
3,240.74
ETH/USDT
1,837.10
BTC/USDT
96,560.00
BIST 100
9,167.58
"Türkiye'nin etini İstanbullu yiyor"
24.01.2016

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. Bayrampaşa'da kasap dükkanı işleten Mehmet Karatürk (sağda), et fiyetleri hakkında açıklama yaptı. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

"Türkiye'nin etini İstanbullu yiyor"
Fotoğraf: Mehmet Ali Derdiyok

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. İstanbul Kasaplar Odası Başkan Yardımcısı Murat Kocaoğlu, AA muhabirine et fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

"Türkiye'nin etini İstanbullu yiyor"
Fotoğraf: Mehmet Ali Derdiyok

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

"Türkiye'nin etini İstanbullu yiyor"
Fotoğraf: Mehmet Ali Derdiyok

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

"Türkiye'nin etini İstanbullu yiyor"
Fotoğraf: Mehmet Ali Derdiyok

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

"Türkiye'nin etini İstanbullu yiyor"
Fotoğraf: Mehmet Ali Derdiyok

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler