
Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. Bayrampaşa'da kasap dükkanı işleten Mehmet Karatürk (sağda), et fiyetleri hakkında açıklama yaptı. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. İstanbul Kasaplar Odası Başkan Yardımcısı Murat Kocaoğlu, AA muhabirine et fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )

Türkiye'de yılda üretilen yaklaşık 1 milyon 300 bin ton kırmızı etin 330 bin tonu İstanbul'da tüketiliyor. ( Mehmet Ali Derdiyok - AA )