Zengin yemek kültürüne sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'da ev kadınları tarafından yapılan tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kentin ziyaretçilerinin de vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, kadınlar için önemli bir gelir kapısı oldu. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. Yaklaşık 10 yıldır tandır ekmeği yapıp sattıklarını söyleyen Hayat Karaman, (sağda), tandırında 4 kadının çalıştığını ve çeşitli ilçelerden ve illerden ekmeklerine talep geldiğini anlattı. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )
Kendine has zengin yemek çeşitliliğine sahip Hatay mutfağının yöresel lezzeti tandır ekmeğine ilgi her geçen gün artarken, ekmek yapıp satmak ev hanımları için önemli bir gelir kaynağı oluyor. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Hatay'ın tandır ekmeği, sade, biberli, çökelekli ve zahterli çeşitleriyle yoğun talep görüyor. Hatay halkının yanı sıra kente gelen misafirlerin vazgeçilmezi haline gelen tandır ekmeği, ev hanımları için de önemli bir gelir kapısı haline geldi. ( Cem Genco - Anadolu Ajansı )