Euro
6.46
Dolar
5.78
BIST 100
98,415.34
Altın
1,489.40
Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

Tahin helvası Çukurova'da ramazan sofralarını süslüyor Fotoğraf: İbrahim Erikan

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden olan tahin helvası, ramazanın vazgeçilmez tatları arasında yer alıyor. Susamın öğütülmesiyle elde edilen tahin, salatadan böreğe birçok şekilde Çukurova yöresinde yaygın kullanılıyor. Tahinin bu kullanımına paralel olarak şeker ile karışımıyla elde edilen helvası, ramazan sofralarını süslüyor. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler