Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )
Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı.UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )