Dolar
32.46
Euro
34.79
Altın
2,347.81
ETH/USDT
3,131.20
BTC/USDT
64,130.00
BIST 100
9,908.97
Ramazanda baklavaya zam yok
24.05.2018

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı. UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te, günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Ramazanda baklavaya zam yok
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantepli tatlıcılar, artan fıstık fiyatlarına rağmen ramazan ayında baklavaya zam yapmadı.UNESCO'nun gastronomi dalında "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil ettiği Gaziantep'te günde ortalama 60 ton baklava üretiliyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler