Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
13.06.2019

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi.

Lavantalı Osmanlı helvasını tatmak için sıraya girdiler
Fotoğraf: Salih Baran

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Edirne Valiliği himayelerinde Edirne Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Edirne Tanıtım Turizm Derneği İşbirliğinde düzenlenen Edirne Lavanta Tarla Günleri organizasyonu devam ediyor. Lavanta tarlasını ziyaret eden ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektiriyor. ( Salih Baran - Anadolu Ajansı )

Lavantalı Osmanlı helvasını tatmak için sıraya girdiler
Fotoğraf: Salih Baran

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Edirne Valiliği himayelerinde Edirne Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Edirne Tanıtım Turizm Derneği İşbirliğinde düzenlenen Edirne Lavanta Tarla Günleri organizasyonu devam ediyor. Lavanta tarlasını ziyaret eden ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektiriyor. ( Salih Baran - Anadolu Ajansı )

Lavantalı Osmanlı helvasını tatmak için sıraya girdiler
Fotoğraf: Salih Baran

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Edirne Valiliği himayelerinde Edirne Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Edirne Tanıtım Turizm Derneği İşbirliğinde düzenlenen Edirne Lavanta Tarla Günleri organizasyonu devam ediyor. Lavanta tarlasını ziyaret eden ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektiriyor. ( Salih Baran - Anadolu Ajansı )

Lavantalı Osmanlı helvasını tatmak için sıraya girdiler
Fotoğraf: Salih Baran

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Edirne Valiliği himayelerinde Edirne Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Edirne Tanıtım Turizm Derneği İşbirliğinde düzenlenen Edirne Lavanta Tarla Günleri organizasyonu devam ediyor. Lavanta tarlasını ziyaret eden ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektiriyor. ( Salih Baran - Anadolu Ajansı )

Lavantalı Osmanlı helvasını tatmak için sıraya girdiler
Fotoğraf: Salih Baran

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Edirne Valiliği himayelerinde Edirne Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Edirne Tanıtım Turizm Derneği İşbirliğinde düzenlenen Edirne Lavanta Tarla Günleri organizasyonu devam ediyor. Lavanta tarlasını ziyaret eden ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektiriyor. ( Salih Baran - Anadolu Ajansı )

Lavantalı Osmanlı helvasını tatmak için sıraya girdiler
Fotoğraf: Salih Baran

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Edirne Valiliği himayelerinde Edirne Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Edirne Tanıtım Turizm Derneği İşbirliğinde düzenlenen Edirne Lavanta Tarla Günleri organizasyonu devam ediyor. Lavanta tarlasını ziyaret eden ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektiriyor. ( Salih Baran - Anadolu Ajansı )

Lavantalı Osmanlı helvasını tatmak için sıraya girdiler
Fotoğraf: Salih Baran

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Edirne Valiliği himayelerinde Edirne Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Edirne Tanıtım Turizm Derneği İşbirliğinde düzenlenen Edirne Lavanta Tarla Günleri organizasyonu devam ediyor. Lavanta tarlasını ziyaret eden ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektiriyor. ( Salih Baran - Anadolu Ajansı )

Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
Fotoğraf: Gökhan Zobar

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi. ( Gökhan Zobar - Anadolu Ajansı )

Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
Fotoğraf: Gökhan Zobar

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi. ( Gökhan Zobar - Anadolu Ajansı )

Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
Fotoğraf: Gökhan Zobar

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi. ( Gökhan Zobar - Anadolu Ajansı )

Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
Fotoğraf: Gökhan Zobar

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi. ( Gökhan Zobar - Anadolu Ajansı )

Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
Fotoğraf: Gökhan Zobar

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi. ( Gökhan Zobar - Anadolu Ajansı )

Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
Fotoğraf: Cihan Demirci

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
Fotoğraf: Cihan Demirci

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
Fotoğraf: Cihan Demirci

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

Mor tarlalarda "lavantalı deva-i misk" izdihamı
Fotoğraf: Cihan Demirci

Edirne Lavanta Tarla Günleri kapsamında hazırlanan lavantalı Osmanlı helvasını tatmak isteyen ziyaretçiler, saray lezzetine yoğun ilgi gösterdi. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler