Dolar
38.75
Euro
43.66
Altın
3,326.71
ETH/USDT
2,408.20
BTC/USDT
102,985.00
BIST 100
9,235.74
Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
02.12.2023

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, hasat için bahçeye indi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Cennet hurmaları yaklaşık 40 günde kuruyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Cennet hurmaları yaklaşık 40 günde kuruyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, hasat için bahçeye indi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, hasat için bahçeye indi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, hasat için bahçeye indi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, hasat için bahçeye indi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, hasat için bahçeye indi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Alaşehirli üretici Dursun Uysal (fotoğrafta) 800 metrekarelik serada 80 tona yakın meyve kuruttuklarını, talebin hızla artması nedeniyle diğer üreticilerden de meyve alarak kurutup piyasaya sunar hale geldiklerini söyledi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Alaşehirli üretici Dursun Uysal (fotoğrafta) 800 metrekarelik serada 80 tona yakın meyve kuruttuklarını, talebin hızla artması nedeniyle diğer üreticilerden de meyve alarak kurutup piyasaya sunar hale geldiklerini söyledi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Alaşehirli üretici Dursun Uysal (fotoğrafta) 800 metrekarelik serada 80 tona yakın meyve kuruttuklarını, talebin hızla artması nedeniyle diğer üreticilerden de meyve alarak kurutup piyasaya sunar hale geldiklerini söyledi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Cennet hurmaları yaklaşık 40 günde kuruyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Cennet hurmaları yaklaşık 40 günde kuruyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Cennet hurmaları yaklaşık 40 günde kuruyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Alaşehirli üretici Dursun Uysal (fotoğrafta) 800 metrekarelik serada 80 tona yakın meyve kuruttuklarını, talebin hızla artması nedeniyle diğer üreticilerden de meyve alarak kurutup piyasaya sunar hale geldiklerini söyledi. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Cennet hurmaları yaklaşık 40 günde kuruyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Cennet hurmaları yaklaşık 40 günde kuruyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

Kurutularak değeri katlanan cennet hurması üreticiye ek gelir oldu
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirdikleri cennet hurmasını taze olarak pazarlamakta zorlanınca arayışa giren ve bu meyveyi kurutmayı öğrenen üreticiler, bu yöntem sayesinde gelirlerini artırdı. Bölgede yaklaşık bin 500 dönüm araziden 650 ton ürün alan çiftçiler, dalından topladıkları meyvelerin bir kısmını taze olarak, bir kısmını ise kurutarak satıyor. Hasat sezonuyla birlikte bahçeden toplanan meyveler kabukları dikey bir şekilde soyularak bu iş için geliştirilen özel seralarda tellere asılıyor. Cennet hurmaları yaklaşık 40 günde kuruyor. ( Mehmet Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler