Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )
Kolombiya'nın Quindio eyaletinin güneydoğu kesiminde yer alan Pijao'da Hass avokado yetiştiriliyor. Koyu yeşil renkli, engebeli bir cilde sahip bir avokado çeşidi olan hass avokado'nun yetiştirildiği bu bölge, aynı zamanda Kahve Üçgeni olarak da bilinen Kolombiya'daki kahve yetiştiriciliği bölgesinde yer alıyor. Tek tarımı ürünü olarak avokado yetiştiren bölge halkı, sulamaya ve haşere kontrolü için kimyasal tarım ürünlerine ihtiyaç duyuyor. ( Alexis Munera - Anadolu Ajansı )