Dolar
32.54
Euro
34.90
Altın
2,329.86
ETH/USDT
3,158.20
BTC/USDT
64,353.00
BIST 100
9,716.77
Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
26.10.2020

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

Kışın vazgeçilmez lezzeti kazların sofralara hazırlık süreci başladı
Fotoğraf: İsmail Kaplan

Türkiye'nin kaz yetiştiriciliği merkezi konumundaki Kars'ta besiciler, hayvanlarını, hem yağlanmaları hem de iyi beslenmeleri amacıyla kış öncesi meralarda otlatıp soğuk sularda yüzdürerek kış sezonuna hazırlıyor. ( İsmail Kaplan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler