
Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)

Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)

Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)

Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)

Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)

Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)

Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)

Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)

Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)

Teknolojiye rağmen bir asrı aşkın süredir mağaralarındaki el yapımı tezgahlarda üretim yapan kendirciler, günde yaklaşık 35 ile 50 kilometre yürüyor.Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı, çamaşır ve köşker ipliği üretiyor. Aralarında çocukların da bulunduğu çalışanlar, günde 80 kilograma yakın kendir üretirken, iki tezgah arasında gün boyu 35 ile 50 kilometre arasında mesafe katediyorlar. (Ali İhsan Öztürk - Anadolu Ajansı)