
Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Kaz besicilerinden Mücahit Reçber (fotoğrafta), nisan ayında yumurtadan çıkan kaz yavrularının, sonbahara kadar bölgedeki mera ve yaylalarda otlayarak beslendiğini, kazlara ekim ayı ortalarından itibaren etlenmeleri için sadece arpa verdiklerini anlattı. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Kaz besicilerinden Mücahit Reçber (fotoğrafta), nisan ayında yumurtadan çıkan kaz yavrularının, sonbahara kadar bölgedeki mera ve yaylalarda otlayarak beslendiğini, kazlara ekim ayı ortalarından itibaren etlenmeleri için sadece arpa verdiklerini anlattı. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Kaz besicilerinden Mücahit Reçber (fotoğrafta), nisan ayında yumurtadan çıkan kaz yavrularının, sonbahara kadar bölgedeki mera ve yaylalarda otlayarak beslendiğini, kazlara ekim ayı ortalarından itibaren etlenmeleri için sadece arpa verdiklerini anlattı. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)