Dolar
39.29
Euro
44.80
Altın
3,303.10
ETH/USDT
2,684.80
BTC/USDT
109,308.00
BIST 100
9,486.56
Kazlar lezzet düşkünleri için besiye alındı
25.10.2015

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Kaz besicilerinden Mücahit Reçber (fotoğrafta), nisan ayında yumurtadan çıkan kaz yavrularının, sonbahara kadar bölgedeki mera ve yaylalarda otlayarak beslendiğini, kazlara ekim ayı ortalarından itibaren etlenmeleri için sadece arpa verdiklerini anlattı. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kazlar lezzet düşkünleri için besiye alındı
Fotoğraf: Hüseyin DEMİRCİ

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kazlar lezzet düşkünleri için besiye alındı
Fotoğraf: Hüseyin DEMİRCİ

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kazlar lezzet düşkünleri için besiye alındı
Fotoğraf: Hüseyin DEMİRCİ

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kazlar lezzet düşkünleri için besiye alındı
Fotoğraf: Hüseyin DEMİRCİ

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Kaz besicilerinden Mücahit Reçber (fotoğrafta), nisan ayında yumurtadan çıkan kaz yavrularının, sonbahara kadar bölgedeki mera ve yaylalarda otlayarak beslendiğini, kazlara ekim ayı ortalarından itibaren etlenmeleri için sadece arpa verdiklerini anlattı. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kazlar lezzet düşkünleri için besiye alındı
Fotoğraf: Hüseyin DEMİRCİ

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Kaz besicilerinden Mücahit Reçber (fotoğrafta), nisan ayında yumurtadan çıkan kaz yavrularının, sonbahara kadar bölgedeki mera ve yaylalarda otlayarak beslendiğini, kazlara ekim ayı ortalarından itibaren etlenmeleri için sadece arpa verdiklerini anlattı. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kazlar lezzet düşkünleri için besiye alındı
Fotoğraf: Hüseyin DEMİRCİ

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

Kazlar lezzet düşkünleri için besiye alındı
Fotoğraf: Hüseyin DEMİRCİ

Kars'ın lezzetiyle bilinen kazları, kesim dönemi olan kış mevsimi öncesi özel besiye alındı. Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars'ta, çiftlikler yeni sezona hazırlanıyor. Bahardan bu yana meralarda beslenen kaz sürüleri, ekim ayının gelmesiyle besiye çekildi. (Hüseyin DEMİRCİ - Anadolu Ajansı)

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler