
Mersin'in Silifke ilçesinde toplanan kayısı çağlası üreticiler tarafından kilogramı 10 liradan satışa sunuluyor. Erik ve badem çağlasının ardından hasadı yapılan kayısı çağlası üreticiler tarafından Atayurt Hal Tesislerine getirilip özel olarak paketlendikten sonra Ankara ve İstanbul başta olmak üzere gelen talebe göre ülkenin değişik illerine gönderiliyor. ( Hüseyin Haskan - Anadolu Ajansı )

Mersin'in Silifke ilçesinde toplanan kayısı çağlası üreticiler tarafından kilogramı 10 liradan satışa sunuluyor. Erik ve badem çağlasının ardından hasadı yapılan kayısı çağlası üreticiler tarafından Atayurt Hal Tesislerine getirilip özel olarak paketlendikten sonra Ankara ve İstanbul başta olmak üzere gelen talebe göre ülkenin değişik illerine gönderiliyor. ( Hüseyin Haskan - Anadolu Ajansı )

Mersin'in Silifke ilçesinde toplanan kayısı çağlası üreticiler tarafından kilogramı 10 liradan satışa sunuluyor. Erik ve badem çağlasının ardından hasadı yapılan kayısı çağlası üreticiler tarafından Atayurt Hal Tesislerine getirilip özel olarak paketlendikten sonra Ankara ve İstanbul başta olmak üzere gelen talebe göre ülkenin değişik illerine gönderiliyor. ( Hüseyin Haskan - Anadolu Ajansı )

Mersin'in Silifke ilçesinde toplanan kayısı çağlası üreticiler tarafından kilogramı 10 liradan satışa sunuluyor. Erik ve badem çağlasının ardından hasadı yapılan kayısı çağlası üreticiler tarafından Atayurt Hal Tesislerine getirilip özel olarak paketlendikten sonra Ankara ve İstanbul başta olmak üzere gelen talebe göre ülkenin değişik illerine gönderiliyor. ( Hüseyin Haskan - Anadolu Ajansı )

Mersin'in Silifke ilçesinde toplanan kayısı çağlası üreticiler tarafından kilogramı 10 liradan satışa sunuluyor. Erik ve badem çağlasının ardından hasadı yapılan kayısı çağlası üreticiler tarafından Atayurt Hal Tesislerine getirilip özel olarak paketlendikten sonra Ankara ve İstanbul başta olmak üzere gelen talebe göre ülkenin değişik illerine gönderiliyor. ( Hüseyin Haskan - Anadolu Ajansı )

Mersin'in Silifke ilçesinde toplanan kayısı çağlası üreticiler tarafından kilogramı 10 liradan satışa sunuluyor. Erik ve badem çağlasının ardından hasadı yapılan kayısı çağlası üreticiler tarafından Atayurt Hal Tesislerine getirilip özel olarak paketlendikten sonra Ankara ve İstanbul başta olmak üzere gelen talebe göre ülkenin değişik illerine gönderiliyor. ( Hüseyin Haskan - Anadolu Ajansı )

Mersin'in Silifke ilçesinde toplanan kayısı çağlası üreticiler tarafından kilogramı 10 liradan satışa sunuluyor. Erik ve badem çağlasının ardından hasadı yapılan kayısı çağlası üreticiler tarafından Atayurt Hal Tesislerine getirilip özel olarak paketlendikten sonra Ankara ve İstanbul başta olmak üzere gelen talebe göre ülkenin değişik illerine gönderiliyor. ( Hüseyin Haskan - Anadolu Ajansı )

Mersin'in Silifke ilçesinde toplanan kayısı çağlası üreticiler tarafından kilogramı 10 liradan satışa sunuluyor. Erik ve badem çağlasının ardından hasadı yapılan kayısı çağlası üreticiler tarafından Atayurt Hal Tesislerine getirilip özel olarak paketlendikten sonra Ankara ve İstanbul başta olmak üzere gelen talebe göre ülkenin değişik illerine gönderiliyor. ( Hüseyin Haskan - Anadolu Ajansı )

Mersin'in Silifke ilçesinde toplanan kayısı çağlası üreticiler tarafından kilogramı 10 liradan satışa sunuluyor. Erik ve badem çağlasının ardından hasadı yapılan kayısı çağlası üreticiler tarafından Atayurt Hal Tesislerine getirilip özel olarak paketlendikten sonra Ankara ve İstanbul başta olmak üzere gelen talebe göre ülkenin değişik illerine gönderiliyor. ( Hüseyin Haskan - Anadolu Ajansı )
Öne çıkanlar
En Yeniler

Lahey'de İsrail'in “Madleen ”i alıkoymasına karşı düzenlenen gösteriye Hollanda polisi müdahale etti

Ugandalı kadınlar topladıkları atıklarla hem geçimlerini sağlıyor hem de çevrenin korunmasına katkı sağlıyor