Karadeniz'de bol avlanan palamut lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
21.09.2022

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, dilimleyip temizlediği balıkları balıkları tuzladı. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )

Karadeniz'de bol avlanan palamut, lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
Fotoğraf: Kenan Türkseven

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, palamutları dilimleyip temizledi. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )

Karadeniz'de bol avlanan palamut lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
Fotoğraf: Kenan Türkseven

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, dilimleyip temizlediği balıkları balıkları tuzladı. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )

Karadeniz'de bol avlanan palamut lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
Fotoğraf: Gökhan Gücüklüoğlu

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, tuzladığı balıkları kavanozlara yerleştirdi. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )

Karadeniz'de bol avlanan palamut lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
Fotoğraf: Gökhan Gücüklüoğlu

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, tuzladığı balıkları kavanozlara yerleştirdi. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )

Karadeniz'de bol avlanan palamut lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
Fotoğraf: Gökhan Gücüklüoğlu

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, tuzladığı balıkları kavanozlara yerleştirdi. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )

Karadeniz'de bol avlanan palamut lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
Fotoğraf: Gökhan Gücüklüoğlu

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, tuzladığı balıkları kavanozlara yerleştirdi. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )

Karadeniz'de bol avlanan palamut lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
Fotoğraf: Gökhan Gücüklüoğlu

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, tuzladığı balıkları kavanozlara yerleştirdi. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )

Karadeniz'de bol avlanan palamut lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
Fotoğraf: Gökhan Gücüklüoğlu

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, salamura yaptığı balıkları tezgaha yerleştirdi. ( Gökhan Gücüklüoğlu - Anadolu Ajansı )

Karadeniz'de bol avlanan palamut lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı
Fotoğraf: Kenan Türkseven

Karadeniz'de bol miktarda avlanan ve ağırlıkları bir kilogramı bulan iri palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından dilim şeklinde kesilip salamura edildikten sonra lakerdaya (tuzlu balık) dönüştürülüyor. Türkiye'nin önemli balıkçılık kentlerinden Sinop'ta bazı balıkçılarca dilimlenip temizlendikten sonra tuzlanarak kavanozlara konulan palamutlar, bu sezon lakerda olarak tezgahlardaki yerini erken aldı. Kentte 28 yıldır balıkçılık yapan İbrahim Gündoğdu, salamura yaptığı balıkları tezgaha yerleştirdi. ( Kenan Türkseven - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler