Dolar
38.57
Euro
43.58
Altın
3,240.74
ETH/USDT
1,830.30
BTC/USDT
95,791.00
BIST 100
9,167.58
Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
04.10.2018

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

Kadınların "imece" usulü kış hazırlığı telaşı
Fotoğraf: Serdar Yiğit

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, sonbahar serinliğinin hissedilmesiyle yüzyıllardır, özellikle kadınların bir araya gelerek "imece" usulüyle yaptığı yufka, salça, erişte, tarhana, pekmez, turşu gibi kışlık yiyecekler için hazırlıklar başladı. Salça ve pekmez kazanlarının yakıldığı, domates, biber ve patlıcan gibi çeşitli sebzelerin kurutulduğu Domaniç'te "imece" usulü türküler eşliğinde kışlık yiyecek hazırlığı yapan kadınların çalışmaları renkli görüntüler oluşturdu. ( Serdar Yiğit - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler