
Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. Sabahın erken saatlerinde yoğrulan malzemelerin, iftar saatine doğru pişirilip özel makinesinde preslenmesiyle kokusu tarihi çarşıyı kaplayan helvanın müşterileri ise dükkan önünde kuyruk oluyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. Dükkan sahibi Şahap Fansa, dükkanda sadece ramazanda küncülü helva üretildiğini ve bu işi anne, babası ve kardeşleriyle yaptıklarını söyledi. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası tüketilen tatlıların başında geliyor. İçindeki tahin, çöven otu ve Antakya'da "küncü" olarak adlandırılan susamın karışımından oluşan ve damaklarda ayrı bir tat bırakan meşhur küncülü helva, kilogramı 16 liradan adeta yok satıyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )

Yapımında kullanılan tahin ve susamın farklı bir lezzet verdiği, dört kuşaktır aynı dükkanda sadece ramazanda üretilen Hatay'ın "küncülü helvası", sofraların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Tarihi Antakya Uzun Çarşı içerisindeki bir dükkanda, dört kuşaktır Fansa ailesi tarafından ramazana özel üretilen Hatay'ın yöresel lezzeti küncülü helva, kentte iftar sonrası kahvenin yanında tüketilen tatlıların başında geliyor. ( Lale Köklü - Anadolu Ajansı )