Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Mardin'de "ırok" ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Mardin bulguru, dana eti, su, kişniş ve tuz ile hazırlanan dış harcın içine dana kıyma, maydanoz, yağ, soğan, salça ve baharatlardan oluşan karışımın konulmasıyla hazırlanan ve yağda kızartılan "ırok", evlerdeki sofralarda ve restoranların menüsünden eksik olmuyor. ( Halil İbrahim Sincar - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması, Siirt'te büryan kebabı ve Mardin'de ırok, ramazan ayında da iftar sofraları için hazırlanıyor. Siirt'te Türk Patent ve Marka Kurumunca 21 yıl önce tescillenen, sütten kesilmiş kuzu etinden yapılan, 3 metre derinliğinde ve 1 metre çapındaki kuyularda pişirilen büryan, iftar sofralarında da tercih ediliyor. Ramazan ayında iftar vaktinde hazırlanan büryan, hem restoranlarda sunuluyor hem de paket olarak evlere servis ediliyor. ( Fecri Barlık - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması, Siirt'te büryan kebabı ve Mardin'de ırok, ramazan ayında da iftar sofraları için hazırlanıyor. Siirt'te Türk Patent ve Marka Kurumunca 21 yıl önce tescillenen, sütten kesilmiş kuzu etinden yapılan, 3 metre derinliğinde ve 1 metre çapındaki kuyularda pişirilen büryan, iftar sofralarında da tercih ediliyor. Ramazan ayında iftar vaktinde hazırlanan büryan, hem restoranlarda sunuluyor hem de paket olarak evlere servis ediliyor. ( Fecri Barlık - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması, Siirt'te büryan kebabı ve Mardin'de ırok, ramazan ayında da iftar sofraları için hazırlanıyor. Siirt'te Türk Patent ve Marka Kurumunca 21 yıl önce tescillenen, sütten kesilmiş kuzu etinden yapılan, 3 metre derinliğinde ve 1 metre çapındaki kuyularda pişirilen büryan, iftar sofralarında da tercih ediliyor. Ramazan ayında iftar vaktinde hazırlanan büryan, hem restoranlarda sunuluyor hem de paket olarak evlere servis ediliyor. ( Fecri Barlık - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması, Siirt'te büryan kebabı ve Mardin'de ırok, ramazan ayında da iftar sofraları için hazırlanıyor. Siirt'te Türk Patent ve Marka Kurumunca 21 yıl önce tescillenen, sütten kesilmiş kuzu etinden yapılan, 3 metre derinliğinde ve 1 metre çapındaki kuyularda pişirilen büryan, iftar sofralarında da tercih ediliyor. Ramazan ayında iftar vaktinde hazırlanan büryan, hem restoranlarda sunuluyor hem de paket olarak evlere servis ediliyor. ( Fecri Barlık - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması, Siirt'te büryan kebabı ve Mardin'de ırok, ramazan ayında da iftar sofraları için hazırlanıyor. Siirt'te Türk Patent ve Marka Kurumunca 21 yıl önce tescillenen, sütten kesilmiş kuzu etinden yapılan, 3 metre derinliğinde ve 1 metre çapındaki kuyularda pişirilen büryan, iftar sofralarında da tercih ediliyor. Ramazan ayında iftar vaktinde hazırlanan büryan, hem restoranlarda sunuluyor hem de paket olarak evlere servis ediliyor. ( Fecri Barlık - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması, Siirt'te büryan kebabı ve Mardin'de ırok, ramazan ayında da iftar sofraları için hazırlanıyor. Siirt'te Türk Patent ve Marka Kurumunca 21 yıl önce tescillenen, sütten kesilmiş kuzu etinden yapılan, 3 metre derinliğinde ve 1 metre çapındaki kuyularda pişirilen büryan, iftar sofralarında da tercih ediliyor. Ramazan ayında iftar vaktinde hazırlanan büryan, hem restoranlarda sunuluyor hem de paket olarak evlere servis ediliyor. ( Fecri Barlık - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması, Siirt'te büryan kebabı ve Mardin'de ırok, ramazan ayında da iftar sofraları için hazırlanıyor. Siirt'te Türk Patent ve Marka Kurumunca 21 yıl önce tescillenen, sütten kesilmiş kuzu etinden yapılan, 3 metre derinliğinde ve 1 metre çapındaki kuyularda pişirilen büryan, iftar sofralarında da tercih ediliyor. Ramazan ayında iftar vaktinde hazırlanan büryan, hem restoranlarda sunuluyor hem de paket olarak evlere servis ediliyor. ( Fecri Barlık - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması, Siirt'te büryan kebabı ve Mardin'de ırok, ramazan ayında da iftar sofraları için hazırlanıyor. Siirt'te Türk Patent ve Marka Kurumunca 21 yıl önce tescillenen, sütten kesilmiş kuzu etinden yapılan, 3 metre derinliğinde ve 1 metre çapındaki kuyularda pişirilen büryan, iftar sofralarında da tercih ediliyor. Ramazan ayında iftar vaktinde hazırlanan büryan, hem restoranlarda sunuluyor hem de paket olarak evlere servis ediliyor. ( Fecri Barlık - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması, Siirt'te büryan kebabı ve Mardin'de ırok, ramazan ayında da iftar sofraları için hazırlanıyor. Siirt'te Türk Patent ve Marka Kurumunca 21 yıl önce tescillenen, sütten kesilmiş kuzu etinden yapılan, 3 metre derinliğinde ve 1 metre çapındaki kuyularda pişirilen büryan, iftar sofralarında da tercih ediliyor. Ramazan ayında iftar vaktinde hazırlanan büryan, hem restoranlarda sunuluyor hem de paket olarak evlere servis ediliyor. ( Fecri Barlık - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Diyarbakır'da her malzemesi özenle seçilen ve en çok tercih edilen yemekler arasında bulunan kaburga dolması, iftar sofralarında yerini alıyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Diyarbakır'da her malzemesi özenle seçilen ve en çok tercih edilen yemekler arasında bulunan kaburga dolması, iftar sofralarında yerini alıyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Diyarbakır'da her malzemesi özenle seçilen ve en çok tercih edilen yemekler arasında bulunan kaburga dolması, iftar sofralarında yerini alıyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Diyarbakır'da her malzemesi özenle seçilen ve en çok tercih edilen yemekler arasında bulunan kaburga dolması, iftar sofralarında yerini alıyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Diyarbakır'da her malzemesi özenle seçilen ve en çok tercih edilen yemekler arasında bulunan kaburga dolması, iftar sofralarında yerini alıyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Diyarbakır'da her malzemesi özenle seçilen ve en çok tercih edilen yemekler arasında bulunan kaburga dolması, iftar sofralarında yerini alıyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )
Diyarbakır'da tescilli kaburga dolması ramazan ayında iftar sofralarına lezzet katması için hazırlanıyor. Diyarbakır'da her malzemesi özenle seçilen ve en çok tercih edilen yemekler arasında bulunan kaburga dolması, iftar sofralarında yerini alıyor. ( Mehmet Sıddık Kaya - Anadolu Ajansı )