
Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde bağlı Akbaşak köyünde vatandaşlar, kış aylarında tüketmek için dağların yamaçlarında sıralanan asırlık taş evlerin toprak damlarında meyve kurutuyor, cevizli sucuk ve pestil yapıyor. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 100 haneli köyde vatandaşlar, yetiştirdikleri üzümlerden kurutmalık, cevizli sucuk ve pestil gibi kışlık ürünleri hazırlıyor. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )