Dolar
32.24
Euro
34.75
Altın
2,376.97
ETH/USDT
3,033.10
BTC/USDT
63,029.00
BIST 100
10,343.47
Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
30.11.2021

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. Ayıntap Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aktaş, (fotoğrafta) konuya ilişkin açıklamada bulundu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. Baklava ustası İsmail Yılmaz (fotoğrafta) konuya ilişkin açıklamada bulundu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. Ayıntap Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aktaş, (fotoğrafta) konuya ilişkin açıklamada bulundu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gaziantepli baklavacılar gelenekselcilikten vazgeçmiyor
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Yemek yazarı Vedat Milor'un sosyal medya hesabından "Gaziantepli ustaların yaptığı baklava dünya çapında bir şaheser. Ama düşünün, şöyle Batı’da pastacılık eğitimi almış bir modern şef çıkıp da hamuru daha da geliştirse, şerbetle oynasa, sunumu daha farklı yapsa nasıl olur?" şeklindeki açıklamasına Gaziantep'in önde gelen baklava ustaları cevap verdi. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler