
Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kenti Gaziantep'in coğrafi tescilli lezzeti olan rengarenk kurutmalıklar, olgunlaşması ve lezzetlenmesi için güneşle buluşturuldu. Kentin yüksek tepelerine getirilen kurutmalıklar burada işçiler tarafından özenle tek tek iğne yardımıyla ipe geçiriliyor ve özel olarak tahtadan yapılan sergi alanlarına asılıyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )