Gastronomi kentinin yeni lezzeti: Kiremitte lavaş kebabı
26.01.2019

Gastronomi dalında UNESCO "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep mutfağının yeni tadı kiremitte lavaş kebabı, damaklarda bıraktığı lezzetle büyük ilgi görüyor. ( Mesut Özcan - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti: Kiremitte lavaş kebabı
Fotoğraf: Mesut Özcan

Gastronomi dalında UNESCO "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep mutfağının yeni tadı kiremitte lavaş kebabı, damaklarda bıraktığı lezzetle büyük ilgi görüyor. ( Mesut Özcan - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti: Kiremitte lavaş kebabı
Fotoğraf: Mesut Özcan

Gastronomi dalında UNESCO "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep mutfağının yeni tadı kiremitte lavaş kebabı, damaklarda bıraktığı lezzetle büyük ilgi görüyor. ( Mesut Özcan - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti: Kiremitte lavaş kebabı
Fotoğraf: Mesut Özcan

Gastronomi dalında UNESCO "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep mutfağının yeni tadı kiremitte lavaş kebabı, damaklarda bıraktığı lezzetle büyük ilgi görüyor. ( Mesut Özcan - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti: Kiremitte lavaş kebabı
Fotoğraf: Mesut Özcan

Gastronomi dalında UNESCO "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep mutfağının yeni tadı kiremitte lavaş kebabı, damaklarda bıraktığı lezzetle büyük ilgi görüyor. ( Mesut Özcan - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti: Kiremitte lavaş kebabı
Fotoğraf: Mesut Özcan

Gastronomi dalında UNESCO "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep mutfağının yeni tadı kiremitte lavaş kebabı, damaklarda bıraktığı lezzetle büyük ilgi görüyor. ( Mesut Özcan - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti: Kiremitte lavaş kebabı
Fotoğraf: Mesut Özcan

Gastronomi dalında UNESCO "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep mutfağının yeni tadı kiremitte lavaş kebabı, damaklarda bıraktığı lezzetle büyük ilgi görüyor. ( Mesut Özcan - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti: Kiremitte lavaş kebabı
Fotoğraf: Mesut Özcan

Gastronomi dalında UNESCO "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep mutfağının yeni tadı kiremitte lavaş kebabı, damaklarda bıraktığı lezzetle büyük ilgi görüyor. ( Mesut Özcan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler