
UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda tarlada çalışan çiftçiler, küçük yığınlar halinde topladıkları başakları, bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda tarlada çalışan çiftçiler, küçük yığınlar halinde topladıkları başakları, bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda tarlada çalışan çiftçiler, küçük yığınlar halinde topladıkları başakları, bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda tarlada çalışan çiftçiler, küçük yığınlar halinde topladıkları başakları, bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda tarlada çalışan çiftçiler, küçük yığınlar halinde topladıkları başakları, bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda tarlada çalışan çiftçiler, küçük yığınlar halinde topladıkları başakları, bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda tarlada çalışan çiftçiler, küçük yığınlar halinde topladıkları başakları, bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda tarlada çalışan çiftçiler, küçük yığınlar halinde topladıkları başakları, bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda çiftçiler, ilkbaharın sonlarında yeşil buğday başaklarını biçip küçük yığınlar halinde toplayarak bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda çiftçiler, ilkbaharın sonlarında yeşil buğday başaklarını biçip küçük yığınlar halinde toplayarak bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda çiftçiler, ilkbaharın sonlarında yeşil buğday başaklarını biçip küçük yığınlar halinde toplayarak bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda çiftçiler, ilkbaharın sonlarında yeşil buğday başaklarını biçip küçük yığınlar halinde toplayarak bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda çiftçiler, ilkbaharın sonlarında yeşil buğday başaklarını biçip küçük yığınlar halinde toplayarak bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda çiftçiler, ilkbaharın sonlarında buğday başaklarını yeşilken biçiyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda çiftçiler, ilkbaharın sonlarında buğday başaklarını yeşilken biçiyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda çiftçiler, ilkbaharın sonlarında buğday başaklarını yeşilken biçiyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO'nun gastronomi alanında ilk kez "Yaratıcı Şehirler Ağı"na dahil edilen Gaziantep'in coğrafi işaretli lezzetleri arasında yer alan firiğin zahmetli yolculuğuna başlandı. Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak belirtilen ve hava sıcaklığının zaman zaman 35 dereceleri gördüğü Araban Ovası'nda çiftçiler, ilkbaharın sonlarında yeşil buğday başaklarını biçip küçük yığınlar halinde toplayarak bir gün kurumaya bıraktıktan sonra ateşle kavuruyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )