Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. Meşakkatli hazırlığın ardından yemeye hazır hale gelen haşhaş kebabı için işlemler saatler öncesinden başlıyor. Bölgedeki meralarda yetişen kuzuların "boşluğu" diye adlandırılan kaburgalarının üstünde bulunan yağsız ve sinirsiz et, zahmetli bir şekilde zırhla çekilerek kıyma haline getiriliyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. Meşakkatli hazırlığın ardından yemeye hazır hale gelen haşhaş kebabı için işlemler saatler öncesinden başlıyor. Bölgedeki meralarda yetişen kuzuların "boşluğu" diye adlandırılan kaburgalarının üstünde bulunan yağsız ve sinirsiz et, zahmetli bir şekilde zırhla çekilerek kıyma haline getiriliyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. Meşakkatli hazırlığın ardından yemeye hazır hale gelen haşhaş kebabı için işlemler saatler öncesinden başlıyor. Bölgedeki meralarda yetişen kuzuların "boşluğu" diye adlandırılan kaburgalarının üstünde bulunan yağsız ve sinirsiz et, zahmetli bir şekilde zırhla çekilerek kıyma haline getiriliyor. Ardından içerisine kırmızı biber, sarımsak, maydanoz sapı, yeşil soğan, tuz ve çeşitli baharatlar katılan kıyma et, dolapta yaklaşık 3 saat dinlendiriliyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. Haşhaş kebabı, diğer kebapların aksine yuvarlak şişlere yapıştırılıyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. Haşhaş kebabı, diğer kebapların aksine yuvarlak şişlere yapıştırılıyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. Haşhaş kebabı, diğer kebapların aksine yuvarlak şişlere yapıştırılıyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. Haşhaş kebabı, diğer kebapların aksine yuvarlak şişlere yapıştırılıyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Fırat Nehri'nin kıyısında bulunan ve Ege'deki sahil kentlerini andıran Birecik ilçesinde, zırhla çekilmiş etin sebzeyle buluşmasından ortaya çıkan "haşhaş kebabı", adı kebapla özdeşleşen Adana ve Şanlıurfa'dan da müşteri çekiyor. ( Kerem Kocalar - Anadolu Ajansı )
Öne çıkanlar
En Yeniler
İsrail'in ateşkesi ihlal ederek Gazze'ye düzenlediği saldırılar sonucu Filistinliler göç etmeye başladı
İsrail ordusunun, ateşkese rağmen Gazze’ye düzenlediği saldırılarda çok sayıda Filistinli yaşamını yitirdi

