Dolar
39.76
Euro
46.58
Altın
3,333.52
ETH/USDT
2,477.00
BTC/USDT
107,647.00
BIST 100
9,418.52
Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
03.07.2023

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

Erbil'de "Bulgur Kaynatma" Geleneği
Fotoğraf: Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed

Irak'ın Erbil kentindeki vatandaşlar dev kazanlarda buğday kaynatarak kışa hazırlık yapıyor. Odun ateşinde kazanlarda büyük emekle kaynatılan buğday damlarda 2-3 gün bekletildikten sonra değirmenlere gönderiliyor. Buğday, tarladan çıkıp bulgur olup sofraya serildiği ana kadar doğal bir yapım sürecinden geçiyor. ( Ahsan Mohammed Ahmed Ahmed - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler