Dolar
39.22
Euro
44.69
Altın
3,312.06
ETH/USDT
2,494.30
BTC/USDT
104,477.00
BIST 100
9,486.56
Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
27.10.2015

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmek üretmek için "seyyah" oldu 13
Fotoğraf:

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler