
Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)

Ekşi mayalı ekmeğin peşinde Türkiye'nin yanı sıra 5 ülkede araştırma yapan Bursalı fırıncı Şevki Dilmaç, elde ettiği bilgiler doğrultusunda kara fırında ürettiği ekşi mayalı ekmekleri müşterileriyle buluşturuyor. Yıldırım ilçesinde 30 yıldan bu yana fırıncılık yapan Dilmaç, Anadolu'nun dışında Almanya, Amerika, Belçika, İtalya ve Letonya gibi ülkeleri iki arkadaşıyla gezerek, ekşi mayalı ekmek üretimi için fırınlarda araştırma yaptı. Uzun süren çalışmasının ardından fırınında "çavdar", "dağcı", "yedi tahıl", "Safranbolu" ve "padişah" gibi 30 çeşit ekşi mayalı ekmek üretimine başlayan Dilmaç, müşterilerine daha lezzetli ekmek çeşitleri sunmak için ülke ülke gezmeye devam ediyor. (Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı)
