Dolar
38.57
Euro
43.58
Altın
3,240.74
ETH/USDT
1,837.10
BTC/USDT
96,557.00
BIST 100
9,167.58
Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi
22.10.2015

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner ve öğrencilerinin hazırladığı aşureyi kaplara doldurdu. Ardından üzerine kuru meyveler ilave etti. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi
Fotoğraf: Emin Mengüarslan

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner ve öğrencilerinin hazırladığı aşureyi kaplara doldurdu. Ardından üzerine kuru meyveler ilave etti. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi
Fotoğraf: Emin Mengüarslan

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner ve öğrencilerinin hazırladığı aşureyi kaplara doldurdu. Ardından üzerine kuru meyveler ilave etti. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi
Fotoğraf: Emin Mengüarslan

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner ve öğrencilerinin hazırladığı aşureyi kaplara doldurdu. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi
Fotoğraf: Emin Mengüarslan

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner, parçalar halinde kestiği inciri, pişirirken aşurenin içine atarsanız rengi mutlaka koyu olacağını söyledi. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi
Fotoğraf: Emin Mengüarslan

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner, aşureyi yaparken buğday, kuru fasulye, nohut ve kullanacaksınız baklayı yani sert olan kuru baklagilleri bir gün önceden ya da birkaç saat önceden pişirmek gerektiğini söyledi. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi
Fotoğraf: Emin Mengüarslan

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner (solda) aşureyi derste öğrencilerle birlikte hazırladı. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi
Fotoğraf: Emin Mengüarslan

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner, aşureyi yaparken buğday, kuru fasulye, nohut ve kullanacaksınız baklayı yani sert olan kuru baklagilleri bir gün önceden ya da birkaç saat önceden pişirmek gerektiğini söyledi. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi
Fotoğraf: Emin Mengüarslan

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler