
İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner ve öğrencilerinin hazırladığı aşureyi kaplara doldurdu. Ardından üzerine kuru meyveler ilave etti. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner ve öğrencilerinin hazırladığı aşureyi kaplara doldurdu. Ardından üzerine kuru meyveler ilave etti. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner ve öğrencilerinin hazırladığı aşureyi kaplara doldurdu. Ardından üzerine kuru meyveler ilave etti. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner ve öğrencilerinin hazırladığı aşureyi kaplara doldurdu. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner, parçalar halinde kestiği inciri, pişirirken aşurenin içine atarsanız rengi mutlaka koyu olacağını söyledi. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner, aşureyi yaparken buğday, kuru fasulye, nohut ve kullanacaksınız baklayı yani sert olan kuru baklagilleri bir gün önceden ya da birkaç saat önceden pişirmek gerektiğini söyledi. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner (solda) aşureyi derste öğrencilerle birlikte hazırladı. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü’nden Eğitmen Şef Semen Öner de aşurenin yapımındaki bazı püf noktaları anlattı. Şef Öner, aşureyi yaparken buğday, kuru fasulye, nohut ve kullanacaksınız baklayı yani sert olan kuru baklagilleri bir gün önceden ya da birkaç saat önceden pişirmek gerektiğini söyledi. (Emin Mengüarslan - Anadolu Ajansı)

Eğitmen Şef Semen Öner'den aşure tarifi