
Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )