Dolar
39.22
Euro
44.69
Altın
3,323.96
ETH/USDT
2,512.00
BTC/USDT
104,968.00
BIST 100
9,486.56
Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
30.05.2023

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirincinin ekim alanı desteklerle genişliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de sulak arazilerde ekimine başlanan coğrafi işaret tescilli Konuralp pirincinin üretim alanı sağlanan desteklerle artıyor. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve halk arasında "kasaba pirinci" olarak anılan Konuralp pirinci, lezzeti nedeniyle talep ediliyor. Bölgede bugünlerde çeltik ekimi yapan çiftçiler, sulak arazilerinde sabahın erken saatlerinde yorucu mesailerine başlıyor. ( Ömer Ürer - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler