Dolar
38.76
Euro
43.61
Altın
3,324.77
ETH/USDT
2,536.60
BTC/USDT
104,200.00
BIST 100
9,390.51
Diyarbakır'da mangal ateşleri 'babaganuç' için yanmaya başladı
25.07.2019

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı.

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı
Fotoğraf: Bestami Bodruk

Bereketli topraklarında yetişen binbir çeşit nimetle hazırlanan zengin bir mutfağa sahip Diyarbakır'da mangal ateşleri "babaganuç" için yanmaya başladı. İçli köfte, kaburga, güveç, meftune ve ekşili dolmasıyla ünü sınırları aşan Diyarbakır mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan, közlenmiş patlıcanın, sarımsakla zeytinyağı veya tereyağında kavrulmasıyla hazırlanan, tercihe göre yumurta da ilave edilen "babaganuç" için hazırlıklar başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da mangal ateşleri 'babaganuç' için yanmaya başladı 22
Fotoğraf:

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler