Dolar
39.54
Euro
45.48
Altın
3,374.81
ETH/USDT
2,521.90
BTC/USDT
105,000.00
BIST 100
9,196.13
Dibekten çıkan lezzet: Keşkek
30.10.2016

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin kırsal mahallelerinden Kıran'da kadınlar, düğün ve festivallerin vazgeçilmez lezzetlerinden keşkek yemeği için buğdayı dibekte döverek önceden hazırlıyor.Dibek taşında dövüldükten sonra hazır olan keşkek, mahalle meydanında yakılan kazanlarda en az 2 saat kaynatılıyor. ( Bülent Yalçın - Anadolu Ajansı )

Dibekten çıkan lezzet: Keşkek
Fotoğraf: Bülent Yalçın

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin kırsal mahallelerinden Kıran'da kadınlar, düğün ve festivallerin vazgeçilmez lezzetlerinden keşkek yemeği için buğdayı dibekte döverek önceden hazırlıyor. Dibek taşında dövüldükten sonra hazır olan keşkek, mahalle meydanında yakılan kazanlarda en az 2 saat kaynatılıyor. ( Bülent Yalçın - Anadolu Ajansı )

Dibekten çıkan lezzet: Keşkek
Fotoğraf: Bülent Yalçın

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin kırsal mahallelerinden Kıran'da kadınlar, düğün ve festivallerin vazgeçilmez lezzetlerinden keşkek yemeği için buğdayı dibekte döverek önceden hazırlıyor. ( Bülent Yalçın - Anadolu Ajansı )

Dibekten çıkan lezzet: Keşkek
Fotoğraf: Bülent Yalçın

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin kırsal mahallelerinden Kıran'da kadınlar, düğün ve festivallerin vazgeçilmez lezzetlerinden keşkek yemeği için buğdayı dibekte döverek önceden hazırlıyor. Kazanda iyice kaynatılan keşkeke, tereyağı ve tavuk katıldıktan sonra dövülüyor ve yemek hazır hale geliyor. ( Bülent Yalçın - Anadolu Ajansı )

Dibekten çıkan lezzet: Keşkek
Fotoğraf: Bülent Yalçın

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin kırsal mahallelerinden Kıran'da kadınlar, düğün ve festivallerin vazgeçilmez lezzetlerinden keşkek yemeği için buğdayı dibekte döverek önceden hazırlıyor. Yıkanan buğday yaklaşık 2 saat boyunca karşılıklı iki kişi tarafından dövülüyor. ( Bülent Yalçın - Anadolu Ajansı )

Dibekten çıkan lezzet: Keşkek
Fotoğraf: Bülent Yalçın

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin kırsal mahallelerinden Kıran'da kadınlar, düğün ve festivallerin vazgeçilmez lezzetlerinden keşkek yemeği için buğdayı dibekte döverek önceden hazırlıyor. Kazanda iyice kaynatılan keşkeke, tereyağı ve tavuk katıldıktan sonra dövülüyor ve yemek hazır hale geliyor. ( Bülent Yalçın - Anadolu Ajansı )

Dibekten çıkan lezzet: Keşkek
Fotoğraf: Bülent Yalçın

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin kırsal mahallelerinden Kıran'da kadınlar, düğün ve festivallerin vazgeçilmez lezzetlerinden keşkek yemeği için buğdayı dibekte döverek önceden hazırlıyor. Mahallenin kadınları düğün ve sünnet gibi etkinlikler öncesinde meydanda toplanıp hep birlikte keşkek hazırlığı yapıyor. ( Bülent Yalçın - Anadolu Ajansı )

Dibekten çıkan lezzet: Keşkek
Fotoğraf: Bülent Yalçın

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin kırsal mahallelerinden Kıran'da kadınlar, düğün ve festivallerin vazgeçilmez lezzetlerinden keşkek yemeği için buğdayı dibekte döverek önceden hazırlıyor. Mahallenin kadınları düğün ve sünnet gibi etkinlikler öncesinde meydanda toplanıp hep birlikte keşkek hazırlığı yapıyor. ( Bülent Yalçın - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler