Euro
6.38
Dolar
5.69
BIST 100
101,088.70
Altın
1,425.67
Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor.

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. Develi Restaurantları Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi (sol2), AA muhabirine açıklama yaptı. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. Develi Restaurantları Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi (fotoğrafta), AA muhabirine açıklama yaptı. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Develi'nin 3 kişiyle başlayan lezzet yolculuğu, bin çalışan ile devam ediyor Fotoğraf: Elif Öztürk

Gaziantep'te 3 kişi ile 30 metrekarede başlayan Develi'nin hikayesi, 107. yılında dördüncü kuşak aile üyeleri, bin çalışan ve kuşaktan kuşağa mirası sürdüren misafirleriyle devam ediyor. Bugün Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini, inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Develi, Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler