Dolar
39.12
Euro
44.53
Altın
3,346.91
ETH/USDT
2,617.30
BTC/USDT
106,312.00
BIST 100
9,277.01
Gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı geleneği
09.11.2015

Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla gün ağarırken kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor. Zengin mutfağı ve kebap geleneğiyle ünlü kentin tarihi dokusu içinde yer alan çarşıdaki Ciğerciler Sokağı'nda günün ilk ışıklarıyla bir telaş başlıyor. Mangallarını kuran esnaf, ciğerleri şişe saplarken, müşterilerin gelmesini bekliyor. (İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı)

Gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı geleneği
Fotoğraf: İbrahim Erikan

Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla gün ağarırken kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor. Zengin mutfağı ve kebap geleneğiyle ünlü kentin tarihi dokusu içinde yer alan çarşıdaki Ciğerciler Sokağı'nda günün ilk ışıklarıyla bir telaş başlıyor. Mangallarını kuran esnaf, ciğerleri şişe saplarken, müşterilerin gelmesini bekliyor. (İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı)

Gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı geleneği
Fotoğraf: İbrahim Erikan

Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla gün ağarırken kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor. Zengin mutfağı ve kebap geleneğiyle ünlü kentin tarihi dokusu içinde yer alan çarşıdaki Ciğerciler Sokağı'nda günün ilk ışıklarıyla bir telaş başlıyor. Mangallarını kuran esnaf, ciğerleri şişe saplarken, müşterilerin gelmesini bekliyor. (İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı)

Gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı geleneği
Fotoğraf: İbrahim Erikan

Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla gün ağarırken kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor. Zengin mutfağı ve kebap geleneğiyle ünlü kentin tarihi dokusu içinde yer alan çarşıdaki Ciğerciler Sokağı'nda günün ilk ışıklarıyla bir telaş başlıyor. Müşterilerin gelmeye başlamasıyla "duman altı" olan sokakta vatandaşlar, geleneksel kahvaltı masasındaki zeytin, peynir ve reçel gibi ürünler yerine bol acılı ciğer kebabı yiyor. (İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı)

Gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı geleneği
Fotoğraf: İbrahim Erikan

Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla gün ağarırken kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor. Zengin mutfağı ve kebap geleneğiyle ünlü kentin tarihi dokusu içinde yer alan çarşıdaki Ciğerciler Sokağı'nda günün ilk ışıklarıyla bir telaş başlıyor. Müşterilerin gelmeye başlamasıyla "duman altı" olan sokakta vatandaşlar, geleneksel kahvaltı masasındaki zeytin, peynir ve reçel gibi ürünler yerine bol acılı ciğer kebabı yiyor, çay yerine şalgam suyu içiyor. (İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı)

Gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı geleneği
Fotoğraf: İbrahim Erikan

Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla gün ağarırken kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor. Zengin mutfağı ve kebap geleneğiyle ünlü kentin tarihi dokusu içinde yer alan çarşıdaki Ciğerciler Sokağı'nda günün ilk ışıklarıyla bir telaş başlıyor. Müşterilerin gelmeye başlamasıyla "duman altı" olan sokakta vatandaşlar, geleneksel kahvaltı masasındaki zeytin, peynir ve reçel gibi ürünler yerine bol acılı ciğer kebabı yiyor, çay yerine şalgam suyu içiyor. (İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı)

Gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı geleneği
Fotoğraf: İbrahim Erikan

Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla gün ağarırken kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor. Zengin mutfağı ve kebap geleneğiyle ünlü kentin tarihi dokusu içinde yer alan çarşıdaki Ciğerciler Sokağı'nda günün ilk ışıklarıyla bir telaş başlıyor. Müşterilerin gelmeye başlamasıyla "duman altı" olan sokakta vatandaşlar, geleneksel kahvaltı masasındaki zeytin, peynir ve reçel gibi ürünler yerine bol acılı ciğer kebabı yiyor, çay yerine şalgam suyu içiyor. (İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı)

Gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı geleneği
Fotoğraf: İbrahim Erikan

Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla gün ağarırken kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor. Zengin mutfağı ve kebap geleneğiyle ünlü kentin tarihi dokusu içinde yer alan çarşıdaki Ciğerciler Sokağı'nda günün ilk ışıklarıyla bir telaş başlıyor. Müşterilerin gelmeye başlamasıyla "duman altı" olan sokakta vatandaşlar, geleneksel kahvaltı masasındaki zeytin, peynir ve reçel gibi ürünler yerine bol acılı ciğer kebabı yiyor. (İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı)

Gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı geleneği
Fotoğraf: İbrahim Erikan

Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla gün ağarırken kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor. Zengin mutfağı ve kebap geleneğiyle ünlü kentin tarihi dokusu içinde yer alan çarşıdaki Ciğerciler Sokağı'nda günün ilk ışıklarıyla bir telaş başlıyor. Müşterilerin gelmeye başlamasıyla "duman altı" olan sokakta vatandaşlar, geleneksel kahvaltı masasındaki zeytin, peynir ve reçel gibi ürünler yerine bol acılı ciğer kebabı yiyor, çay yerine şalgam suyu içiyor. (İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı)

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler